Εξέλιξη της εταιρείας ARISTON

Από την αρχή της δραστηριότητάς του ο κ. Νίκος Παπάζογλου έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην παραγωγή τροφίμων υψηλής ποιότητας επενδύοντας συνεχώς σε νέο εξοπλισμό επεξεργασίας, συσκευασίας αλλά και συντήρησης τόσο των τελικών προϊόντων όσο και της πρώτης ύλης. Η αποδοχή των προϊόντων της εταιρείας ARISTON τόσο από Έλληνες όσο και από Ευρωπαίους καταναλωτές, οδήγησε σε αύξηση της παραγωγής αλλά και στην δημιουργία νέων προϊόντων. Ήταν φυσικό επακόλουθο η κατασκευή νέων, σύγχρονων εγκαταστάσεων.

Η εταιρεία ARISTON συσκευάζει όλα τα είδη των ελληνικώ ελιών!Κατασκευάστηκε, λοιπόν, νέο εργοστάσιο σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα για την παραγωγή ασφαλών για την κατανάλωση τροφίμων και τηρώντας τους κανόνες υγιεινής. Το νέο εργοστάσιο στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης αποτελεί και τη νέα έδρα της εταιρείας.

Η εταιρεία ARISTON - Εκλεκτές ελληνικές ελιές και τρόφιμα επεξεργάζεται και συσκευάζει προϊόντα εύγευστα, άριστης ποιότητας προερχόμενα αποκλειστικά από την Ελλάδα σε συσκευασίες πλήρως υγιεινές και πιστοποιημένες, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, σεβόμενη τις απαιτήσεις των καταναλωτών που την εμπιστεύονται.